/ Studený předkrm /
Ceviche z červené řepy s kachní paštikou a vlašskými ořechy

/Teplý předkrm /
Restovaná kachní jatýrka s cibulkou a česnekem na portském víně, staročeské lokše

/ Polévka /
Kachní consommé s ořechovými noky a máslovou zeleninou

Francouzská cibulačka s toustem

/ Speciality /
Konfitované husí stehno, červené zelí se švestkami a domácí kyselé zelí, variace knedlíků

Chlupaté knedlíky s trhaným kachním masem, červené a bílé zelí, smažená cibulka

Pečené kachní prso s dýňovým pyré, šípková omáčka, máslová zelenina

Pomalu pečená kachní roláda s kaštanovou nádivkou a bramborovým pyré s pažitkou, silná máslová omáčka

/ Dezert /
Pošírovaná hruška v bílém víně, badyánu a skořici,
podávaná s pomerančovou čokoládou a mátovo limetkovým krémem

Tak přijďte, těšíme se na Vás!

Chviličku.
Načítá se.

Kontakt

Rezervace

Neváhejte mě kontaktovat!

Rezervace
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.