– Třetí adventní menu –

/ Studený předkrm /
Pěna z uzeného pstruha a čerstvých ředkviček na briošce, malý listový salát

/ Teplý předkrm /
Kachní jatýrka s čerstvým česnekem a majoránkou s kapkou portského vína servírované na toustu se zastřeným vejcem

/ Saláty /
Grilované kachní prso Barbarie na listovém salátu s cizrnou a pečenou řepou s citrusovým dresingem

/ Polévky /
Kulajda s houbami a zastřeným vejcem

Rybí polévka s kořenovou zeleninou a krutony

/ Speciality /
Pečený králík na česneku a bylinkách se špenátem a bramborovým knedlíkem

Rolovaný hovězí pupek s restovanými žampiony a kořenovou zeleninou, pyré ze žluté mrkve

Vepřová panenka „Wellington“ s blanšírovanou kapustou s kořenovou zeleninou a kapkou smetany, pečené grenaille na rozmarýnu

Filety ze pstruha v pivním těstíčku, zámecké brambory s pažitkou a listový salátek

Hovězí pečeně s houbovou omáčkou na smetaně, domácí houskové knedlíky

/ Dezerty /
Perníková pěna s karamelizovanými pomeranči a mátou

Lívance s domácím stracciatellovým krémem a čokoládou ovoněnou rumem, se skořicí a badyánem

Chviličku.
Načítá se.

Kontakt

Rezervace

Neváhejte mě kontaktovat!

Rezervace
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.
Chviličku.
Načítá se.